Egy weboldal létrehozása mindenki számára fontos lépés, hiszen – céloktól függően – sokat várunk tőle, így nem mindegy, kire bízzuk.
A csapatot egy, a webfejlesztés, és marketing sok szegmensét ismerő vezető irányítja, de profi grafikus, és programozó is dolgozik velünk, valamint kreatívok is résztvesznek a munkában.
Több éve készítünk weboldalakat, sokféle problémát megoldottunk már ezekkel kapcsolatban, de akár külső szakértőt is bevonunk, hogy a kész oldal minden követelménynek, és igénynek megfeleljen.

Legutóbbi bejegyzéseink

Az online marketing előnyei, illetve buktatói!

Buktatók az úton, avagy a digitális marketing csapdái 1.részSzeretne egy jól működő weblapot, amit akár saját maga is képes kezelni, frissíteni, esetleg ezeket a terheket is szívesen átadná a fejlesztőnek? A megoldás csupán egy gombnyomásnyira van!Hogyan érjünk el...

Mit tegyünk, mielőtt szakemberhez fordulunk?

Mi tegyünk, ha eldöntöttük, hogy akarunk egy weblapot? Életünk egyik nagy döntése, hogy szeretnénk saját weboldallal is megjelenni a digitális térben, de mi az, amit érdemes azonnal eldönteni, és mi az, amiben egy szakemberrel egyeztetve kell döntésre jutni? Ebben...